напред назад Обратно към: [Стъпка по стъпка, Едно по Едно][Десислава Георгиева][СЛОВОТО]Работно време


Антоанета Димчева е RP на бургаската музикална компания "Стефкос мюзик". За мнозина обаче PR е синоним на прес аташе. Не и за младата и креативна Антоанета, която не пропуска случай, за да обясни разликата и тънката червена линия, която отделя нея - PR-а от прес аташето на някоя община.

Тони, както я наричат приятелите, смело се хвърля в нови начинания и предизвикателства и не е далеч времето, когато ще реализира една от мечтите си - собствена PR агенция.

Да си PR на музикална компания и да удовлетворяваш прищевките на родните музикални звезди не е лесна работа. Затова и терминът "Работно време" не се вписва в напрегнатото ежедневие на Тони.

 

6.00 часа - дълбок сън

7.00 часа - на колелото и в морската градина

8.00 часа - обратно у дома и бързи процедури за работния ден

9.00 часа - преход на една не дълга, но пълна с познати хора улица, която води до работа:))) не мога да си обясня как, толкова много хора мога да срещна в този час и на това място? Бързи разговори и обмяна на инфо:))) застрашена съм да стигна до офиса по обедно време, ако не съм по- лаконична:)))не винаги ми се отдава!

12.00 часа - обедно време, което не е толкова за хапване, колкото за среща с някой приятел, за да обменим новини и поговорим за случките в града и по света:))))много ме тонизират тези разговори!

14.00 часа - вече съм провела 1........ разговори по телефона и не само, които за непосветените може и да са бла- бла, но част от тях 6те ги открием в пресата; свършила съм 100 услуги (бивам търсена за най- невероятни мисии, защото се говори, 4е за мене няма невъзможни неща:)))))

16.00 часа - часовете за мене нямат особено зна4ение, понякога се сливат в един миг, но по това време обичайно пийвам второто си (и последно кафе) с колегите; знам им историите на всички и ги следя като сериал:)

18.00 часа - времето за напускане на офиса! Така съм организирала нещата, 4е да си тръгвам винаги с колегите, без възможност за оставане, защото иначе..................

20.00 часа - работният ден не е свършил- сега започват разговорите с артистите! Те обяснимо спят до обяд и след 14 са разговорите ми с тях:)))

22.00 часа - аз продължавам да говоря по телефона и ве4е съм някъде навън, за да хапна:))) добре, 4е са ми готини приятелите и ме понасят с този телефон на ухото:)))

00.00 часа - аз само съм говорила и ходила по срещи, но съм изморена, все едно не съм спала 3 дни:))) вземам книгата, про4итам 3 реда и ме няма.....

 

Забелязахте ли колко пъти повторих говоря, разговарям, телефон- това е......

Какво озна4ават обаче тези 4асове?

Няма седмица, в която да не пътувам и много често привидния ми график става на пух и прах!

Но и не мога да си представя, дълго време да съм на едно място:)))

Живея ненормирано, ненормално, неритмично, но така ми е добре!

Иначе имам себе си за нормален, млад човек, който не се страхува да надскача себе си и предизвикателствата.....

Колкото по- натоварена съм, толкова по- свежа съм!

 


напред горе назад Обратно към: [Стъпка по стъпка, Едно по Едно][Десислава Георгиева][СЛОВОТО]

 

© Десислава Георгиева. Всички права запазени!

 


© 1999-2020, Словото. WEB програмиране - © Пламен Барух