напред назад Обратно към: [Жюстин Томс][СЛОВОТО]Сексуалните условности не ме обременяват!


разказ за средностатистически човек в христова възраст

 

Не обичам секса. Не знам вас с какво ви привлича. Жени … Жени само на снимки и телевизия да гледаш. Иначе ти надуват главата, мотаят ти се в краката, досадно бъбрят непрестанно... А секса, ‘кво. Нищо.

Аз като бях, тъкмо завършвах гимназията, една ме награби и такова … та тогава за първи път. По-голяма беше от мене, една такава, с големи … и дълги крака и едни червени устни... Ама, нали не знаех ‘кво и как - стана ми веднага. И после тя само ме дърпаше и ‘кво ли още не, ама - не. Та затова не го харесвам аз тоя секс. Не, не че ми е малък - голям ми е. И хубав. Е, не знам при вас как е, ама на мен май бързо ми става. Гот ми е де, като такова... А по телевизията по доста дълго издържат тея. Не ги мисля де. Техен проблем ‘кво ги правят жените. Пък понякога не една а три ги наобикалят, как става тая работа - не ми е ясно. Аз на жени не се давам. Ей, като бях казарма, гледах другите, та и аз - свикнах самин, на ръчна, знаете... То вестници, списания много, пък и не ти досаждат преди, след това, пък целувки, пък такива ми ти безсмислици, пък увещания, някои казват искали цветя, черпения. Не ги разбирам аз тея неща, не знам при вас как е. Ама така си ми е най-добре. Къде ще се моря, пък харесало й, не й харесало, да го мисля кога съм свършил и такива ми ти - когато, тогава. Е, старите на село после настояха, добре е викат, да се задомиш. Пък и сам в квартирата, трябваше някой да пере и чисти. Та се завъртях покрай Радка от нашия клас, вдигнахме сватба. Трябваше, нямаше как, да си легна с нея. Прежалих се. Добре че стана от първия път. Остави ме на мира. Повече не сме го правили - ей детето е първолачка на есен. През деня на работа - осем часа, ама все оставам по-до късно - за ‘кво да се прибирам в къщи. Пък има кой да ми готви и глади ризите. Вечер новини едно друго, не мога да ги мисля, докато си дойде моя час и видеото. Взимам си филми, тя като го приспи и си легне към 10, гледам. Тогава ми е най-гот - сам. По едно време русата колежка взе да ме задява нещо. Не мога я мисля. Не ги разбирам тия неща. Ей, толкова мъже по света. Уж оправдания имам - защо иначе се ожених. И дете имам. Не обичам - казвам й, а тя все около мен, като муха на л… Красив казва съм бил. Не съм бе, не съм красив. Не й обръщах внимание. Накрая й казах, че съм с обратна резба, че нейсе, остави ме на мира. Не може то така … Съседите чувах разправят, такова, по магистралата, не се мориш , те ти го правят, за 5 лева, аз не че, добри пари печеля, имам, ама не ми се захваща с жени, хич не ми се захваща, пък било и замо за 5 минути, къде ще се разправям с фусти. Но друго открих - от скоро в Интернет се пуснах. И там има за гледане, вечер, като заспи домочадието. Научих се как да ги намирам там, научих се. Е, на някои места искат да се плаща, ама аз по такива не ходя. Леле ‘кво има за гледане там, казвам ви - и руси и черни и всякакви едни такива... Хубаво нещо било това Интернета.

Та така аз с жените. На картинка най-ги обичам. Не знам при вас как е, то може и при вас така да е. Ама аз, не обичам секс. Не обичам.

 

септември 2000

 


напред горе назад Обратно към: [Жюстин Томс][СЛОВОТО]

© Жюстин Томс. Всички права запазени!


© 1999-2023, Словото. WEB програмиране - © Пламен Барух