напред назад Обратно към: [Клането на петела][Деян Енев][СЛОВОТО]Негърът и смъртта


Продуцентът Хари Малинов се пльосна в креслото, наля си двойна доза уиски, загреба толкова лед, колкото побираше шепата му, изсипа го в чашата и добави газирана вода от сифона. После се провикна през отворената врата:

— Дойде ли проклетият негър?

— Да, шефе — каза Нана, секретарката. — В момента е при гримьорите.

— Да побързат — отсече Хари.

Стъклото, което го разделяше от залата, имаше видимост само от неговата страна. Там вече се приготвяше рускинята Ева, единствената, която прие да се снима в порнофилма с ужасния негър. Ева бе деветнайсетгодишна и приличаше на кукла Барби. Хари Малинов се почеса между чатала.

В този миг асистентите тъкмо я мажеха с крем. Продуцентът много обичаше тази процедура. Изобщо той така разбираше нещата — да можеш да печелиш пари от това, което ти е приятно да правиш. А Хари Малинов обичаше да гледа как се чукат другите.

Негърът влезе в залата. Хари Малинов се изпъна на креслото. Започваше най-сладкият миг в живота му.

Рускинята разпусна русата си коса. Негърът се приближи до нея. Ева се направи на изненадана. Негърът смъкна дънките си. Бандажът му щеше да се пръсне.

— Точно така — изстена Хари Малинов в своето укритие. — Наеби я. Пръсни й путката като зряла зарзала.

Негърът сякаш го чу, защото изведнъж хвана гащичките на рускинята и ги скъса. После, усмихнат като черен ангел, насочи кура си към нея.

Хари Малинов се хвана с ръце за дръжките на креслото. Такъв кур той не беше виждал досега. Това не беше обикновен кур — с такъв кур можеше да се спре влак. Хари замръзна на креслото в очакване.

Негърът отсреща не си губеше времето. Тръшна рускинята на пода и започна да я помпа. Ева скимтеше и говореше нещо неразбираемо на своя роден език. От устата й потече слюнка.

Хари Малинов целият се беше потопил в това, което ставаше пред него. По едно време той облиза с език устните си и разкопча ципа на панталоните си. Нана тактично се обърна и започна да подрежда някакви папки. Операторът в залата обикаляше като хрътка около преплетените тела на негъра и рускинята и се мъчеше да улови голямото земетресение в едър план.

Хари Малинов свърши далеч преди негъра, избърса се с кърпата, която му подаде Нана, прибра си члена в панталоните и отпи от чашата. Негърът продължаваше да помпа свилената сърцевина на рускинята. Беше неуморим. Капките пот по тялото му блестяха като елмази.

Продуцентът изведнъж изпита неистова завист към младото тяло на негъра, към огромния му кур, към това, че държеше в ръцете си красивата рускиня и я спукваше от ебане, а на всичкото отгоре печелеше и луди пари от цялата работа. Самият Хари Малинов не можеше да се сети откога не е спал с жена. Той се разтрепера от ярост. Пипнешком отвори чекмеджето и напи­па револвера вътре. Извади го и прекара цевта по устните си. Дългата цев беше приятно студена. Хари Малинов целуна дулото и го насочи към черното тяло отсреща. Задникът на негъра заигра в каньона на мушката. Продуцентът щастливо присви лявото си око. И в мига, в който негърът започна да трепери и да се празни, той стреля.

 


напред горе назад Обратно към: [Клането на петела][Деян Енев][СЛОВОТО]

 

© Деян Енев. Всички права запазени!

 


© 1999-2020, Словото. WEB програмиране - © Пламен Барух