Slovoto

Жюстин Томс

Биографични бележки

Казвам се Жюстин Томс - същество от женски пол, родено на 29.08.1971 г. в гр. София. Имам висши хуманитарни образования от СУ "Св. Кл. Охридски". Занимавам се с уеб дизайн и компютърно обучение в ABC Design & Communication. Пиша разни неща, които биха могли да се квалифицират (с уговорки) като поезия и други. С Карлос издадохме стихосбирка през лятото на 1999 г. - Експеримент с огледало. Следващата ми стихосбирка това, което.също е съвместен продукт, писана заедно с Марин Тодоров и илюстрирана от Богдана Златева.

Можете да видите личния ми сайт на www.justinetoms.com и да ми пишете. Ще се радвам да узная мнението ви за писанията ми.

 

Освен с художествена литература Жюстин Томс се занимава професионално и с webdesign! За всички, които се интересуват от web препоръчваме и книгите Уебдизайн - Стратегии за българските уебсайтове и Уеб дизайн - как да създаваме успешни уеб сайтове - част 2 - и двете в съавторство с топ-дизайнера Венци Джамбазов! Това, което отличава тези книги от подобни преводни е, че в тях са включени специфични за България особености при проектирането, създаването и разпространението на сайтове...

 

А книгата Първите в българския интернет, в съавторство с Горица Белогушева, разказва за историята на българското интернет пространство през периода 1987-2002 г.

 

 

 


напред горе назад Обратно към: [Жюстин Томс][СЛОВОТО]
© 1999-2023, Словото. WEB програмиране - © Пламен Барух